Η DADDY΄S ΣΤΗ HORECA

Η θεματολογία του περιπτέρου ήταν το brunch και το snacking παρουσιάζοντας σε βιτρίνες τελικά προϊόντα, με ξεχωριστές συνταγές από τους Executive Chef της εταιρίας. Δημιουργήθηκαν πρωτότυπες συνταγές, που ήταν φτιαγμένες για να αναδείξουν τις ξεχωριστές γεύσεις των αρτοσκευασμάτων της Daddy΄s σε συνδυασμό με την γέμιση.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν:

Πλειάδα επιχειρηματιών ήρθαν να δοκιμάσουν τα προϊόντα και να δουν τις νέες τάσεις και προτάσεις για τη νέα season.

Gallery