Η Εταιρία

Το εργοστάσιο της Daddy's πάει τα αρτοσκευάσματα στην επόμενη μέρα!

Η αγάπη της εταιρίας και η ανάγκη να προσφέρει αληθινά ποιοτικό ψωμί, οδήγησε το 2016 στη δημιουργία της Daddy’s από ένα πολυμετοχικό συνδυασμό με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Με ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 5000 τετραγωνικών μέτρων στην Μαγούλα Αττικής η Daddy’s έχει φτιάξει μια υποδειγματική μονάδα παραγωγής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αυτοματοποιημένες διαδικασίες .

Η εταιρία Daddys με βάση τις αξίες της, φιλοδοξεί να προσφέρει αξιόπιστες προτάσεις στους πελάτες της σε προϊόντα Bakery άριστης ποιότητας, ακολουθώντας τα πρότυπα της υψηλής artisanal αρτοποιίας συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Χρησιμοποιεί πάθος, τεχνολογία γνώσης και τόλμη.

Στην εταιρία ακολουθούνται τα Διεθνή Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και εξάγει σε Ευρώπη και Αμερική. Tα προϊόντα απευθύνονται αποκλειστικά σε όλη την επαγγελματική κατηγορία επιχειρήσεων HO.RE.CA., δηλαδή σε αναψυκτήρια, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, κλπ.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων σε γεύσεις, στολίσματα, ποικιλομορφία (βάρη, διαστάσεις, σχήματα) με μεγάλη παραγωγική δύναμη. Η Daddys εχει την δυνατότητα προσαρμογής των προϊόντων στις ανάγκες των συνεργατών και μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην υψηλή ποιότητα aftersales εξυπηρέτηση των συνεργατών μας για ένα καλύτερο τελικό προϊόν.

Βασικές Αξίες & Όραμα

Ψωμί, “Θεμέλιος λίθος” στη διατροφή μας! Το ψωμί είναι διαχρονικό, γεμάτο θρεπτικά συστατικά, το συναντάμε σε κάθε γωνιά της Γης και σε κάθε πολιτισμό. Γνωστό και ως «η ουσία της ζωής», θεωρείται πλήρης τροφή καθώς και βασικό βοηθητικό τρόφιμο σε κάθε γαστρονομικό γεγονός. Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν που αποτελεί τον “θεμέλιο λίθο” της διατροφής μας. Ειδικοί έχουν κατά καιρούς τονίσει την σπουδαιότητα και την διατροφική αξία του.

Το ψωμί «γεμίζει» το στομάχι μας αλλά και την ψυχή μας και η ιστορία του πάει πολύ πίσω στο χρόνο. Τρωγόταν ήδη πριν από τρεις χιλιάδες χρόνια, ακόμα και σήμερα όμως εξακολουθεί να είναι η βασικότερη και σίγουρα μια από τις πιο υγιεινές και θρεπτικές τροφές. Οραμά μας να δώσουμε στους καταναλωτές ένα υψηλής ποιότητας προϊόν και πλούσιας γεύσης.

Εταιρική & Kοινωνική Ευθύνη

Η μικρή κοινωνίας της Daddys είναι βασισμένη στην ραχοκοκαλιά της, τον άνθρωπο με το οποίο μοιράζεται το ίδιο πάθος και όραμα, δημιουργώντας νέες καινοτόμες ιδέες που θα καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλα θα δώσουν μια νεα πνοή στην αγορά. Βασικό στοιχείο επιτυχίας της εταιρίας είναι ότι μεγαλώνει και εξελίσσεται παράλληλα με τους ανθρώπους της.

Η εταιρία προμηθεύετε το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώτων υλών της από την Ελλάδα μια επιλογή καθόλου τυχαία. Είναι σημαντικό στις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα, το αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης να είναι σε όλα τα επίπεδα. Η ανάπτυξη της εταιρίας εχει δημιουργήσει στην περιοχή νεες θέσεις εργασίες σε όλα τα επίπεδα αλλα τονώνοντας την τοπική αγορά.

Με έντονο κοινωνικό έργο, και προωθεί τον εθελοντισμό μέσα στην «κοινωνία της Daddys» μέσα από την έννοια της κοινωνικής προσφοράς. Δίνει το παράδειγμα, βοηθώντας τις ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η εταιρία δραστηριοποιείται έντονα στην προώθηση των εργατικών δικαιωμάτων και της ισορροπίας μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής. Το εργασιακό περιβάλλον είναι δομημένο, με εγκαταστάσεις φιλικές προς τον εργαζόμενο, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας.

Όπως κάθε οικογένεια έτσι και η κοινωνιας της Daddys έχει το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, οι Διοίκηση αλλά και το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στην «κοινωνία» για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής.

Διασφάλιση ποιότητας

Η Daddy’s έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, πιστοποιημένο από το φορέα TÜV AUSTRIA HELLAS. Όλη η ομάδα μας έχει αναγνωρίσει ως βασική αξία της εταιρίας την παράγωγη υψηλής ποιότητας αρτοσκευασμάτων και εργάζεται καθημερινά με προσήλωση για την διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση αυτού του
στόχου.

Αναγνωρίζοντας πλέον την ανάγκη των καταναλωτών να στρέφονται σε πιο ασφαλείς επιλογές στην διατροφή τους, παράγουμε προϊόντα “καθαρής ετικέτας” χωρίς συντηρητικά και trans λιπαρά, απαλλαγμένα από χημικούς, φυσικούς και βιολογικούς κινδύνους. Οι αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις, τα ιδιαίτερα αρώματα, η παρατεταμένη διατηρησιμότητα, η φυσική ζύμωση και ωρίμανση αποτελούν βασικές πρακτικές και επιλογές μας κατά την παραγωγή των αρτοσκευασμάτων. Φροντίζουμε ώστε στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας να περιλαμβάνονται προϊόντα με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά όπως αρτοσκευάσματα με υψηλή συγκέντρωση διαιτητικών ινών (πηγή φυτικών ινών), δημιουργίες με τη χρήση υπερτοφών (superfood), vegan επιλογές και είδη με λιγότερη ζάχαρη.

Η Daddy’s διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της μέσα από:

  • τους συνεχής και καθημερινούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής
  • την συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων της
  • τις άριστες υγειονομικά συνθήκες της παραγωγικής μονάδας
  • την αυστηρή επιλογή και αξιολόγηση των προμηθευτών της
  • την τήρηση των προδιαγραφών των προϊόντων της
  • την επικοινωνία με τους πελάτες της για την καταγραφή των αναγκών τους στην
  • ανάπτυξη των Νέων Προϊόντων (R&D)
  • την επένδυση & εισαγωγή νέων μεθόδων παραγωγής

Έχουμε στοχεύσει στην Ικανοποίηση των Πελατών μας και δημιουργούμε με Ποιότητα!